Din test – er din hverdag god nok?

Jeg har udviklet en enkel test, som giver dig indsigt i, hvor tilfreds du er med dig selv og din hverdag her og nu - og hvordan du ønsker den skal se ud fremover. Testen er anonym og tager 5-7 minutter at besvare.

0

Tag Viteeas test – og få svar på, hvad du ønsker at ændre i din hverdag

“Din Test” går i al sin enkelthed ud på, at du svarer på, hvordan du prioriterer i dag, og hvordan du kunne tænke dig at prioritere fremover for at blive en bedre udgave af dig selv.

Når du har besvaret testen, får du dit resultat. Her kan du se forskellen på den måde, du lever dit liv i dag, og hvordan du ønsker at leve fremover. For hvert område ser du, hvor tilfreds du er nu – og hvor tilfreds du ønsker at være.

Alle spørgsmål er essentielle for din livskvalitet i hverdagen og giver dig et billede af, hvor stort et potentiale du har til at få et sundere liv og en bedre hverdag med mere energi, tilfredshed og livsglæde.

Sådan gør du resultatet op

  • Bemærk springet mellem de tal du har indtastet for nuværende tilfredshed og dine ønsker for tilfredshed. Din ønskede tilfredshed er markeret med fed i hver kategori.
  • I de kategorier, hvor der er størst afstand i din pointgivning mellem nuværende tilfredshed og ønsket tilfredshed, er der, hvor du først bør sætte ind med ændringer i din hverdag.

Sådan prioriterer du dit resultat

  • Er pointforskellen i et spørgsmål 0-1 point, er du højst sandsynligt tilfreds med dit liv på dette område.
  • Er pointforskellen på 2 eller højere, har du med stor sandsynlighed et indsatsområde, som du skal arbejde med for at få en bedre hverdag.

Gode råd til besvarelse af testen

  • Er du i parforhold er det en god ide at bede partneren om også at tage testen, så I kan sammenligne resultaterne vedrørende ”Opmærksomhed i parforholdet”. Og har i børn sammen (biologiske som bonusbørn) sammenlign da også jeres besvarelser i kategorien ”Opmærksomhed på børn”.

En god øvelse er efterfølgende at reflektere over hvad baggrunden eller årsagerne er til, hvorfor du har svaret som du har gjort.

Reflekter over dit resultat

Når du har besvaret testen og ser dit resultat – så gem eller print det. Reflekter over resultatet med det samme – eller læg det i skuffen til senere reflektion. Det afgørende for at rykke videre mod dine mål – og nå dem – er at du forholder dig til resultatet af din test.

Hvis du har brug for hjælp til at definere dine mål og indfri dem, står Vitteas team af kompetente eksperter klar til at hjælpe dig. Dem finder du under “Din plan – få en bedre hverdag”.

PS! Det med småt:

Viteea indhenter ingen personlige oplysninger udover køn, alder og geografisk placering. Disse oplysninger bruger vi udelukkende til vores statistiske beregninger. Dit personlige testresultat indgår anonymt i vores statistik over danskernes sundhedsbarometer, som vi løbende opdaterer og skriver artikler udfra.

EFTERLAD ET SVAR

Skriv venligst din kommentar
Skriv venligst dit navn her