Er du den bedste udgave af dig?

Jeg er lykkelig, rask og altid glad. Min krop er veldrejet - ikke et gram fedt for meget - og jeg ældes ikke. Jeg mangler intet, har ingen modgang og møder kun kærlighed på min vej. Ser din verden sådan ud? Kender du nogen, der lever sådan? Jeg gør ikke. Men jeg kender mange, som stræber efter det perfekte liv.

0

Det perfekte liv findes ikke. Vores liv indeholder både nedture, nederlag, sorg, sygdom og død. Det er en del af vores livscyklus, selvom vi ikke bryder os om det.

Hverdagen er presset

Mange af os er under pres i hverdagen på grund af alle de roller, vi påtager os af både lyst og nødvendighed. Vi har tendens til at klemme mange ting ind i hverdagen, som hver for sig har sin gode berettigelse, men som samlet set lægger et stort pres på os.

Rollerne varierer fra individ til individ, men hos mange fylder vores arbejde, børn, partner/kæreste, familie, venner, hobbyer, sport og husholdning. Vi vil gerne være perfekte til det hele, og vi løber stærkt for at nå det.

De fleste af os har store forventninger til livet med vores partner/kæreste og kæmper for ikke at blive en del af statistikken, hvor 50% lader sig skille. Det faktum at vores privatliv kan være genstand for en kæmpe energikilde i vores liv, gør det så meget mere forfærdeligt, når det ikke fungerer.

Vi behøver ikke at være i parforhold for at have en god hverdag, men at leve i et dårligt parforhold har en stor pris for både voksne og børn. Det er derfor vigtigt, at vores privatliv som single eller par tilfører os god energi i hverdagen.

Få mere livskvalitet med sunde vaner

Alle statistikker viser, at flere og flere af os bliver ramt af livsstilssygdomme som stress, depression, diabetes, hjertekarsygdomme og forhøjet blodtryk mm. Kvaliteten af vores liv afhænger af, hvordan vi vælger at leve det. Vores livsstil har dokumenteret indflydelse på vores sundhed og dermed også på, hvor meget energi og glæde vi føler i hverdagen.

Hvis vi spiser usundt, mangler motion, arbejder for meget, får for lidt søvn og magler tid til familie og venner, lever vi i risikozonen for at udvikle livsstilssygdomme. Så er det på tide at trække håndbremsen og udskifte vores dårlige vaner med sunde vaner.

Vi går alle rundt med ambitioner og drømme, som vi ikke får indfriet. Vi ved godt, det er vigtigt at spise sundt, dyrke motion, arbejde mindre i fritiden, skære ned på alkohol, kvitte tobak, se mere til vores familie og venner, bruge mere tid sammen med kæreste/partner og børn.

Paradokset er tydeligt: de fleste af os ved godt, hvad vi skal ændre for at få en bedre, sundere og gladere hverdag – vi får det bare ikke gjort.

Modgang gør dig stærk – den former dit liv.

Vi skal ikke være bange for modgang – modgang hærder og former os og udstyrer os med en masse gode erfaringer.

Steen Leo, eksamineret coach.

Jeg mener, at modgang kan løses gennem forståelse og bearbejdelse, således at vi kommer stærkere ud som menneske på den anden side.

Vi lærer og bliver bedre til at håndtere vores eget liv fremadrettet – i modgang som i medgang. Den opgave hjælper Viteea dig gerne med.

Vi har en række kompetente eksperter med hver sit fagområde tilknyttet – de står alle klar til at hjælpe dig alt efter, hvilken hjælp du har brug for.

Begynd her:

Jeg har udviklet en test, som jeg anbefaler dig at tage. Testen er anonym og kan hjælpe dig med at identificere de vaner, som du med stor effekt kan ændre på. Tag testen og se om du selv kan komme i mål med at forbedre din livsstil ved at erstatte uhensigtsmæssige vaner med nye, sunde vaner.

EFTERLAD ET SVAR

Skriv venligst din kommentar
Skriv venligst dit navn her