Brugerbetingelser

Vigtig juridisk information

Indholdet på viteea.com er udelukkende til informationsbrug.

Oplysningerne må på ingen måde tages som erstatning for kompetent professionel rådgivning eller behandling af uddannet og godkendt læge.

viteea.com kan ikke kraftigt nok opfordre alle brugere med helbredsproblemer om altid at søge læge. Hvis du har spørgsmål eller bekymringer om dit helbred, bør du altid konsultere en læge, før du indleder en behandling.

Indholdet på viteea.com må ikke og kan ikke bruges som basis for at stille diagnoser eller fastlægge behandling.

Viteea.com kan på ingen måde drages til ansvar – direkte eller indirekte – for nogen skader eller gener, der måtte være konsekvensen af brugen eller misbrugen af informationer indeholdt eller forudsat i disse dokumenter.

Alt materiale på disse sider tilhører ophavsretligt viteea.com – også indlæg der er sendt til et debat-forum. Materialerne må ikke kopieres, sælges, distribueres eller på anden måde gengives uden udtrykkelig skriftlig tilladelse fra viteea.com.

Brugere kan dog frit printe materialet til eget privat ikke-kommercielt brug på disse betingelser:

  • At dokumenterne forbliver hele, uredigerede og uden ændringer.
  • At intet gebyr må tages for privat udlån af materialet.
  • At ophaverettigheder og viteea.com’s navn udtrykkeligt angives som kilde og at disse juridiske informationer vedhæftes.

Viteea.com tager ikke ansvaret for indholdet af indlæg under vor åbne, interaktive debat-sektion. Dets åbne karakter umuliggør en stram, øjeblikkelig kontrol med, hvad der udtrykkes af meninger, hvorfor vi ikke kan gøres ansvarlige.

I stedet opfordrer vi folk, der finder upassende indhold til øjeblikkelig at kontakte os, så vi kan få det fjernet. Vi forbeholder os ret til at fjerne alt materiale, der anses for at være upassende: Pornografisk, stødende, fornærmende, injurierende, kvaksalverisk, udokumenteret, ulovligt eller på anden måde i strid med god moral og etik.

Bidragydere skal opgive deres fulde navn, og må ikke overdrage retten til at sende materiale til andre personer.

Hvis De ikke kan anerkende ovenstående betingelser for at anvende viteea.com, beder vi Dem forlade sitet.