Coaching – online og personligt

Vores coaches – individuel support

Coaching handler om at hjælpe, støtte og motivere medarbejderen til at opnå en livsstil, der sikrer mere energi i hverdagen.

For at opnå mere energi og en bedre hverdag, skal vi sikre, at den enkelte medarbejder kender sit eget forbedringspotentiale og forstår, hvordan det udnyttes optimalt.

Vores Gap-test hjælper til at skabe viden om, hvor den enkelte medarbejder med fordel skal sætte ind for at øge sin ydeevne, velvære og glæde privat & på job. Det lyder enkelt, men det er ikke enkelt at ændre vaner. Vi har løsninger klar på udfordringer som synliggøres fra vores Gap-test.

Vores Online coachingforløb er i første omgang den, vi tilbyder de mange medarbejdere. Vi mener, at vores online coachingforløb vil hjælpe på ca 90-95% af medarbejderne på at øge deres energi i hverdagen og dermed skabe en bedre ydeevne.

Vores online coaching forløb er nemlig fokuseret omkring forståelse for egne vaner. Det er vigtig viden for at kunne ændre dem. Derudover dækker vi over 35 dage 3 fundamentale områder med målet at øge energien hos den enkelte medarbejder. De skal have et godt og sundt søvnmønster, lave basal fysisk aktivitet efter instrukser, som de kan få glæde af resten af livet uden at bevæge sig ud at løbe eller i fitness centret og endelig rådgiver vi til at finde glæde med en kost, som tilfører dem energi uden det bliver for kedeligt.

Personlig support til specifikke udfordringer

Vores coaches er klar til at hjælpe medarbejdere, der har andre udfordringer i hverdagen end vores online coachingforløb kan klare. Det kan f.eks. være overvægt, stress, depression, manglende livsglæde, udfordringer med at finde struktur i hverdagen med børn/partner/interesser/ venner og samtidig klare et job.

Vores coaches vil styrke medarbejderen i troen på, at vedkommende kan ændre sit liv og hjælpe med at indfri egne mål, så hverdagen kan blive mere energifyldt med glæde og velvære.

Vi har håndplukket vores coaches, så de opfylder vores kvalitetskrav til at være med på vores team. Udover at være meget kompetente, så skal de være positive og behagelige i samværet, engageret, have format og være nutidige i deres faglige tilgang til at supportere folk.

Nedenfor en præsentation af vores 4 faste coaches:

 Charlotte Hjerl:  Strategisk sundhedsrådgiver

Rådgiver omkring varig livsstilsforandring bl.a. gennem at gå ned i vægt og op i energi. Mere end 20 års erfaring som strategisk sundhedsrådgiver. Har arbejdet med mange ledelsesteam og enkeltpersoner. Aktiv triatlet, initiativtager og medstifter af Skovshoved Triathlon Klub. Charlotte tænker mennesket ind holistisk i sin tilgang til at løse udfordringer. 

 

 

 

 

 

 

Michelle Miller: Psykolog med speciale i sexologi og generelt livsbalance.

Praktiserende psykolog med speciale i sexologi. Arbejder på forskellige områder som livsglæde, stress, depression, sexlivet mm ud fra et mål om at udvikle den enkelte til at blive ressourcestærk med en solid grundlæggende selvforståelse.

Steen Leo: Eksamineret coach

Lang erfaring fra coaching gennem mange år i store erhvervsvirksomheder på alle niveauer i organisationen. Det handler om at gøre folk bevidste om, hvorfor de har udfordringer og sikre motivationen er tilstede til at nå et ønsket mål. Klik her for mere information.

Andreas Lorentzen: Privat træner på fysisk aktivitet med fokus på bevægelsesoptimering.

Andreas er ved at afslutte sin bachelor i fysioterapi og påbegynde sin master. Han har udøvet parkour i 10 år, underviser på 8. år forskellige steder i Danmark privat, for det kommunale system og har lavet opvisninger rundt om i verdenen. Han er selv udøver af forskellige bevægelses-sporter som Qi gong, Kong Fu, boksning mm. Hans fokus ligger ikke på at give folk store muskler, men på at udvikle en sund krop med respekt for det udgangspunkt, som kroppen er i. Klik her for mere information.

Andre coaches: Vi har endvidere coaches, som vi tager ind i samarbejdet, hvis der er specifikke udfordringer, som vi ikke kan løse pga af vores egne coaches ikke har tid i kalenderen.

Kort sagt, vi er klar som samarbejdspartner til virksomheden, der gerne investerer i at sikre et godt sundhedsniveau hos medarbejderne for at skabe god trivsel, færre sygedage og øget bundlinie. En sund medarbejder yder optimalt.

Kontakt [email protected] eller ring 29440604.