Er du den bedste udgave af dig?

Jeg er lykkelig, rask og altid glad. Min krop er veldrejet - ikke et gram fedt for meget - og jeg ældes ikke. Jeg mangler intet, har ingen modgang og møder kun kærlighed på min vej. Ser din verden sådan ud? Kender du nogen, der lever sådan? Jeg gør ikke. Men jeg kender mange, som stræber efter det perfekte liv.
Vaner er geniale, når de er hensigtsmæssige og bidrager til at øge vores livskvalitet. Desværre er alle vaner ikke lige sunde. Vi bliver træt af de dårlige vaner - alligevel gentager vi dem igen og igen. Sådan er det med vaner - de er svære at bryde. Men du kan, hvis du vil og får den støtte og hjælp, du har brug for.

Din test – er din hverdag god nok?

Jeg har udviklet en enkel test, som giver dig indsigt i, hvor tilfreds du er med dig selv og din hverdag her og nu - og hvordan du ønsker den skal se ud fremover. Testen er anonym og tager 5-7 minutter at besvare.

Din plan – få en bedre hverdag

Al forandring begynder med vaneændringer. Hvis vi fortsætter med at gøre det samme, men forventer et andet resultat, når vi aldrig i mål. Er du klar til at tage skridtet mod en sundere hverdag, som giver dig mere energi og livsglæde? Så er du moden til at tage hul på "Din Plan". Her får du et indblik i, hvordan Viteea kan hjælpe dig i mål.

DIN LIFECOACH - MOTIVATION & SUCCES

video

Din lifecoach – motivation & success

Brug for hælp til at starte din plan mod et sundt liv?Jeg kan coache dig til at blive klogere på dig selv og de udfordringer, du står over for. Den indsigt, du opnår gennem coaching, giver dig mulighed for at træffe bedre beslutninger, lægge holdbare planer og indfri dine mål og drømme om et sundere og gladere liv.

Din privattræner – lær nyt

Vores personlige træner er det nye sort inden for fysisk aktivitet. Han er færdiguddannet fysioterapeut til januar, men har allerede flere års erfaring med mentale og fysiske elementer af træning og dertil undervisning i forskellige lande. Han vil også gerne hjælpe dig.
- Advertisement -

VIDEO

0FansLike
65,005FølgereFølg
15,236AbonnenterAbonner