Et lykkeligt liv afhænger af relationer

Forskning: Et næsten 80 år langt studium viser, hvad der skal til for at leve et langt, lykkeligt liv. Det er hverken økonomisk rigdom eller berømmelse.

Mærk følelsen af lykke

Bryd triste følelser med fornemmelsen af glæde og lykke. Her får du 7 videnskabeligt beviste metoder til at hjælpe dig mod højere livskvalitet.

Arbejdsrelationer er værdifulde

Vi tilbringer adskillige timer sammen med vores kollegaer i den del af vores liv, hvor vi arbejder. Hvis vi både samarbejder og udvikler relationer til vores kollegaer, er det til stor gavn for både os selv og direktøren.

Dyrk motion – eller find et andet arbejde

Dansk virksomhed indfører krav om obligatorisk motion på arbejdspladsen. Og ikke nok med dét – medarbejderne skal også følge en særlig kostplan. Kort sagt: tak ja til ordningen – eller find et andet job. Grov tvang eller god timing? En undersøgelse viser, at danskerne er positive overfor obligatorisk motion på jobbet.

Sådan afliver du sladder

Bekæmp sladder: Er du træt af sladder på arbejdspladsen – eller bare sådan helt generelt? Her får du redskaberne, som ruster dig til at modstå sladder og træde i karakter som det gode eksempel.

Optimer din arbejdsglæde gennem kollegaer

Størst mulig arbejdsglæde: Resultater er afgørende, men relationer er mindst lige så vigtige. Drop din indre ”ensomme ulv”, som kun fokuserer på egne resultater. Vær en del af teamet for at få fuld valuta for din indsats, høste max arbejdsglæde og nå dine karrieremål.

FÅ HJÆLP TIL AT BLIVE BEDRE

199FansLike
42FølgereFølg