Vælg din egen ’35 dages plan’ eller lad en af vores coaches hjælpe dig

Har du taget Din Test på Viteea.com vil du se, hvilke områder du har personlig potentiale til at udvikle dig på for at få et sundere liv med en gladere og mere energifuld hverdag.

For at blive succesfuld med Din Plan skal du være sikker på, at dit valg af Din Plan rummer netop det, som kan give dig en forbedring i hverdagen. Det er ultimativt vigtigt at være 100% motiveret for at blive succesfuld.

Er du i tvivl om dit valg af Din Plan eller er du ikke 100% motiveret til at gå igang, så kan du forinden konsultere vores life-coach, Steen Leo, enten ved personligt møde eller over Skype. Kontakt ham på e-mail [email protected] nu og begynd planen efterfølgende.

Han hjælper dig til at sikre, at valget af ”Din plan” rummer alt det, der skal til for, at du kan nå i mål hjulpet af max motivation.

Steen Leo: “Jeg har lang erfaring i coaching. Jeg ved, hvor vigtigt det er at udfordre hverdagen til at få endnu mere velvære og glæde ind i dagligdagen. Jeg tager altid godt imod mennesker og vil gerne hjælpe dig med at nå dit mål med din Plan.”

Du kan vælge mellem forskellige former for support:

En online plan som er et selvstudie over 35 dage, hvor Steen Leo hjælper dig igennem med en klar guide til din indsats over hele perioden. Han sender dig mails med skarp og relevant læsning, du får aktions du skal gennemføre, videoer inspiration og han sender sms’er til at holde din motivation igang. Dette er effektivt og koster dig 395,- kr. Vi ønsker at hjælpe ‘de mange’ og ønsker at holde vores priser meget lave.

Møde med en af vores kompetente og innovative eksperter:

Steen Leo er eksamineret coach med stor erfaring gennem mange års coaching.

Michelle Miller er psykolog og sexolog og har stor erfaring med parforhold, udfordringer i sexlivet, stress, livsglæde og generelt arbejder Michelle intensivt i sine forløb.

Andreas Lorentzen har dyrket parkour i 10 år, er fuldbefaren i at udvikle kroppen sundt gennem fysisk bevægelse og afslutter eksamen som Fysioterapeut i jan 2018.

Når du vælger din plan nedenfor har vi tilknyttet den ekspert, som vi anbefaler du møder.

Vælg Din Plan nedenfor

# Få mere energi gennem gode søvn-, kost- & motionsvaner                                                                                                   Bestil her

# Få bedre søvnBestil her

# Få mere personlig tid Bestil her

# Mere opmærksomhed til dine børn Bestil her

# Mere opmærksomhed til din kæreste Bestil her

# Mere opmærksomhed til dine venner Bestil her

# Varig livsstilsforandring – gå ned i vægt og op i energi. Bestil her

# Kom af med stress Bestil her

# Få et bedre sexliv Bestil her

# Forøg din selvtillid & livsglæde Bestil her

# Kom i bedre fysisk form Bestil her

# Bliv mere tilfreds med din krop Bestil her