VITEEAS PROCES TIL SUNDERE MEDARBEJDERE

Man behøver ikke at være syg for at blive bedre. Den erkendelse har vi brugt til at udvikle en process, der kan vise, hvor dine medarbejderes uforløste potentiale ligger.

Lad os kort beskrive de muligheder, som din virksomhed får glæde af, når I samarbejder med Viteea om at forbedre medarbejdernes sundhed. Viteea har en række programmer, der motiverer, uddanner og vejleder medarbejderne på deres vej mod et sundere liv, og dermed en langt større trivsel – privat og på arbejdspladsen.

Vi har en fast process, som vi gennemfører, hvor flere forskellige indsatser aktiveres. Alle medarbejdere vil føle, at de er inkluderet. Vi engagerer og inspirerer alle til at tage de første skridt mod en sundere livsstil.

I vores process mod at forbedre medarbejdernes livsstil, sikrer vi, at det ikke støjer negativt i virksomheden under processen. Fordi vi kan gennemføre en stor del af vores samarbejde med medarbejderne digitalt, så vil det ikke tage fokus fra dagligdagen.

Vi fastholder hele processen i 6 måneder. Det tager tid at ændre vaner. Derfor er de 6 måneders forløb en professionel online kommunikation med den enkelte medarbejder, som vil føle sig relevant informeret, guidet og motiveret til at finde sin vej til en bedre og sundere livsstil med mere energi, glæde og velvære. Kort sagt mere overskud i hverdagen til at yde bedre på arbejdspladsen – og privat.

Hvis der undervejs er behov for et personlig møde med vores kompetente coaches, så er de klar. Ligeledes kan vi tilbyde, at medarbejderne kan stille spørgsmål på email til Viteea’s lifecoach under processen.

FULD ADGANG TIL VITEEA.COM

  • 360 grader om sundhed
  • Baseret på eksperter og analyser
  • Inspirerende præsenteret

FULD ADGANG TIL GAP TEST

  • Måling af performance på 18 områder
  • Ratings fra 1-10
  • GAP identificerer dit personlige potentiale

ONLINE COACHING FORLØB

  • 35 dages varighed
  • Email med materialer, videoer med mere
  • Motiverende kontakt hver dag

Medarbejderne får fuld adgang til hele Viteea.com – der er en stor nyhedssite med fokus på sundhed i alle aspekter. Artiklerne er alle baseret på faktuel viden, skrevet af eksperter og formidlet i en inspirerende og letforståelig form i et kendt format: et nyhedssite med korte præcise artikler.

Vi giver fuld adgang til GAP-testen. Den viser, hvordan medarbejderen scorer på de 18 essentielle områder, der definerer vores livsstil i hverdagen. Der opstår et Gap på alle 18 områder, fordi man forholder sig til alle 18 spørgsmål ud fra, hvordan det ser ud i dag og hvordan man ønsker, at det skal se ud i fremtiden. Der udarbejdes en konsolideret GAP test for hele virksomheden. Vi aftaler, om der skal arbejdes på Top 1, 3 eller 5 over udfordringerne og de bliver således bearbejdet over den aftalte tid. Ofte er 6 måneder en god tidshorisont, fordi det tager tid at ændre folks vaner med langtidseffekt.

Coachingforløbet et udviklet online for at sikre, at alle medarbejdere får en intensiv mulighed for at forstå de fundamentale områder, der skaber overskud og energi. Vi fokuserer derfor på at klargøre information om vaner, søvnmønstre, fysisk aktivitet og sund mad.

Metoden vi anvender er netop dokumenteret fra Rigshospitalet, som har testet motiverende SMS’er på en gruppe gigtpatienter, der skulle lave mere fysisk aktivitet for at få det bedre. Gruppen med kontakt sms’er reducerede deres siddetid dagligt med 1,36 timer i forhold til gruppen som var overladt til sig selv. Se analysen på dette link til Rigshospitalet 

SKALERBAR SUNDHEDSLØSNING TIL VIRKSOMHEDER

Fordelen ved Viteeas process er, at den er skalerbar. Om der er 20 medarbejdere eller 20.000 i din virksomhed, så kan vores system håndtere dem alle individuelt med relevant, motiverende og vedholdende information om sunde vaner, sund kost og god motion. Vi kan mødes med alle gennem brug af videos eller face-to-face …. alt lader sig gøre.